Konferenciák Budapesten

Konferencia Budapesten

Egy rendezvény megszervezése igazán összetett feladat lehet. Nem egyszerű a minden szempontból megfelelő helyszínt megtalálni, amelynek jó az elhelyezkedése, minőségi szolgáltatásokat nyújt, megfelelő befogadóképességgel rendelkezik, valamint belefér a költségkeretbe és még szabad is a tervezett dátumra.

Mi segítünk ebben! Megkeressük és lefoglaljuk az Ön által szervezett rendezvény vagy konferencia ideális helyszínét Budapesten vagy vidéken. Szolgáltatásunk ingyenes, az ajánlatkérés semmilyen kötelezettséggel nem jár. Sőt, a lehető legkedvezőbb feltételek kialakításával csökkenthetjük a rendezvény költségeit.

Jól ismerjük a legfontosabb konferencia- és rendezvényhelyszíneket, több mint 10 év idegenforgalmi tapasztalatával állunk az Ön rendelkezésére. Azzal a céllal hoztuk létre a ConferenceBudapest.hu weboldalt, hogy Önnek is segítsünk a megfelelő budapesti helyszín kiválasztásában.

  • Konferenciák
  • Üzleti találkozók
  • Tréningek
  • Termékbemutatók
  • Sajtótájékoztatók
  • Képzések
  • Sportrendezvények
  • Családi események
  • Esküvők

Szakértelem

Több mint 10 éve dolgozunk a hazai idegenforgalom területén. Magyarországon az elsők között indítottunk online szállásfoglalási szolgáltatást 2001-ben.

Sokrétű szakmai tapasztalatunkkal, konferenciákkal és egyéb rendezvényekkel fogalkozó hozzáértő csapatunkkal állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Az évek alatt számtalan kisebb és nagyobb rendezvény megszervezéséhez nyújtottunk segítséget, így kiválóan ismerjük a budapesti rendezvényhelyszínek kínálatát.

Választék

Partnereink között számos budapesti konferenciahotel, rendezvényhelyszín, étterem, dunai rendezvényhajó és néhány igazán különleges helyszín is szerepel.

Egy rendezvény megszervezésekor nem egyszerű feladat a megfelelő helyszín kiválasztása, amely rendelkezik a szükséges kapacitással, megfelelő elhelyezkedésű és színvonalas szolgáltatásokat nyújt. De ha ez megvan, akkor még a költségkeretbe is bele kell férnie és szabadnak is kell lennie a tervezett dátumra.

Partner helyszíneink széles választékával megkönnyítjük ezt a feladatot.

Rugalmasság

Minden megkeresés esetén személyre szabott ajánlatot készítünk. Az ajánlatkérés ingyenes és semmilyen kötelezettséggel nem jár.

Ajánlatkéréskor kérjük részletesen leírni a rendezvény eszközigényét, a tervezett dátumot, a résztvevők várható számát, a szükséges szolgáltatások körét, valamint a szállás, parkolás és transzfer igényeket stb.

Az összes megadott információ figyelembe vételével igyekszünk megtalálni az adott rendezvény számára optimális megoldást.

Költségek

A különböző kategóriájú budapesti rendezvényhelyszínek árai között komoly eltérések lehetnek.

Ha egy adott helyszín nem fér bele a rendezvény tervezett költségkeretébe, segítünk kedvezőbb árú másik lehetőséget találni. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy partnereinknél a legkedvezőbb árakat érjük el, így ügyfeleinknek nemcsak időt, hanem pénzt is megtakarítunk.

Ügyfeleink részére a szolgáltatásunk ingyenes, és az ajánlatkérés semmilyen kötelezettséggel nem jár.